Natuurpark Soesterberg (oude landingsbaan)

Hoe is het geregeld?

De groep start om 9.30 uur fietst dan 45 tot maximaal 60 km met een snelheid van 15-17 km. De lengte van de tocht wordt mede bepaald door de weersomstandigheden. Op de avond vóór de tocht worden de details in een mailtje bekend gemaakt. Rond 11 uur stoppen we voor een kopje koffie of iets dergelijks. Deelnemers die onderweg willen lunchen moeten dit zelf meebrengen. Er wordt op tenminste 2 verschillende momenten gestopt en dan is er gelegenheid om dit te nuttigen.
Het streven is om niet later dan 15.00 uur weer terug te zijn maar later is ook mogelijk. Dit is afhankelijk van de routelengte en wat er zich onderweg voordoet en of we onderweg stoppen voor een bezichtiging.
Ben je niet gewend om de aangegeven afstanden te fietsen: bedenk dat het fietsen in een groep makkelijker is dan alleen of met zijn tweeën te fietsen. Er is meer afleiding en wij stoppen regelmatig. 
 
Tijdens het fietsen wordt er verwacht dat je je aanpast aan de snelheid (15-17 km per uur) van de groep. Voor het overzicht van de groepsleider is het belangrijk dat de groep bij elkaar blijft.   
Aan of afmelden voor de tocht is niet nodig (maar maar wordt wel op prijs gesteld). Als je kunt en zin hebt kom je en anders niet. Wel is de starttijd (9.30 uur) heilig. Laatkomers die dat niet melden hebben pech.
 
 
Zie ook de algemene groepsinformatie voor meer wetenswaardigheden.
 
Volgende pagina: contact/inschrijven