Contact en inschrijving

Contact bij voorkeur via de mail (zie hieronder onder inschrijven) of via het contactformulier hieronder. Je kunt ook bellen naar de groepsleider Henny Schut, 030 2894886.

Uitproberen?

Wil je een keer mee fietsen om te kijken of het wat voor je is: dat kan vrijblijvend door dit te melden via onderstaand mailadres. We zullen je dan een uitnodiging per mail sturen.

Inschrijfeisen: 

In principe kan iedereen die in staat is met een gewone of elektrische fiets de aangegeven afstanden met de aangeven snelheid te fietsen ingeschreven worden. De enige eis die we hanteren is dat je tenminste 1x per maand meefietst. Als je niet meefietst zonder de reden aan te geven krijg je een mailtje waarna je dat alsnog kunt doen. Niet reageren betekent dat je plaatsmaakt voor een ander en wordt je van de ledenlijst verwijderd.

Inschrijven?

Wil je inschrijven? Stuur ons dan een mail naar info(AT)fietsgroepcastellum.nl*. We sturen je dan een overzicht van de gegevens die wij nodig hebben.

*In het mailadres staat geen @ omdat dit adres anders door speciale zoekapparatuur kan worden herkend als mailadres en dit adres vervolgens wordt overladen met spam. Je moet natuurlijk op de plaats van (AT) een @ invullen.

Volgende pagina: routebeschrijvingen

 

Museum Kaasboerderij Ossenwaard